Els collies son capaços de fer ressorgir en nosaltres, les persones, el millor de nosaltres mateixos. Diuen que aquells que, d’alguna manera, es relacionen amb un collie, es transformen en persones sensibles, alegres, altruistes, bona gent...

COLLIES SOLIDARIS neix per a que el «mon del collie»  (criadors, propietaris, amics i simpatitzants d’aquesta meravellosa raça), puguem ajudar a l’ONG “SONRISAS DE BOMBAY”, un sòlid projecte convertit ja en meravellosa realitat, gràcies a l'amor, la humilitat i el sacrifici d’en Jaume Sanllorente i el seu fantàstic equip de col·laboradors.


(Núria Curós, Responsable Departament RRPP "SONRISAS DE BOMBAY")

Per a conèixer sobre aquesta ONG, el seu àmbit d’actuació i els seus projectes.

Per a seguir el dia a dia, podeu visitar el seu BLOG

Per a saber la seva opinió sobre l’empresa.

També podeu veure aquest vídeos:
Emprenedors
Presentació Llibre
Verónica Blume
Premi "Axuda 2007"
Solidaris

Però, sobretot, us aconsellem que llegiu el seu llibro: “Somriures de Bombai. El viatge que va camviar-me el destí”. Enganxa i és de fàcil lectura. És quelcom més que una narració. És el testimoni personal, l’experiència vital d’en Jaume Sanllorente. En ell anireu descobrint el significat de paraules com AMOR, EDUCACIÓ, RECICLAR..., els “motors” que impulsen a aquest jove “robinhood”.

Per a col·laborar amb SONRISAS DE BOMBAY, podeu visitar la seva pàgina web. En ella trobareu tota la informació i diferents maneres de col·laborar. Qualsevol aportació per petita que sigui, serà ben rebuda.


Nosaltres anem a col·laborar cada any amb un dels nostres millors cadells, que posarem a la venda directament, sense llistes d’espera, a la millor oferta. Els diners recaptats per aquest cadell aniran destinats íntegrament a SONRISAS DE BOMBAY. Ja us mantindrem informats quan arribi el moment.

 

El nostre collie solidari del 2010 fou en KARUNA , mascle de color sorra fill d'en NUT i la KIT, pel qual van pagar 1.265 € l'11 de febrer. Aquest any 2011, el nostre collie solidari ha estat la NOOR, femella de color sorra filla d'en TUC i la KIT, per la qual van pagar 1000 € el 18 de maig. Amdues quantitats van estar destinades als projectes educacionals de l'ONG "Sonrisas de Bombay"

 


Karuna de Cal Farré, amb l'Asha, el nostre collie solidari 2010

Noor de Cal Farré, la nostra collie solidària 2011

 

   Pàgina Inicial


2011 © JZRM  collie@decalfarre.com